Om Relatives.dk

Relatives.dk er skabt på baggrund af et personligt ønske om at kunne spørge andre pårørende til råds. Målet er at skabe et frirum til pårørende til personer med psykiske lidelser, hvor de anonymt og gratis kan søge hjælp hos andre i samme situation.

Kender du det, at...

...din søde veninde,  mor eller far siger til dig jeg forstår dig godt, men du sidder stadig tilbage med en tom følelse og spørgsmålet rammer dig, gør de virkelig det?

...du har lyst til at dele dine tanker og blive bekræftet i, at du ikke er den eneste i din situation, men tankerne om, hvor du kan gøre det, skaber kun frustration i dit hoved. Hvor og til hvem er det okay at være helt ærlig?

...du har kunnet genkende dine egne tanker i forskellige samtaler rundt omkring på internettet. Folk har altid stået frem med billede og navn, og det har altid holdt dig tilbage. Hvem kan læse, hvad jeg skriver, ved de måske hvem jeg er, og hvordan vil reaktionen på mine tanker være positive eller negative? 

Det gør Relatives.dk, og...

...alle disse følelser og spørgsmål ønsker vi på Relatives.dk at slippe for. Her finder du nemlig personer i samme situation som dig, som forstår dig, og du kan fortælle om dine følelser anonymt, hvis du ønsker. Relatives.dk vil løbende være indeover samtalerne og sikre den gode tone. Kom godt i gang.

Et personligt ønske

Et personligt ønske om at kunne spørge andre pårørende til personer med en psykisk lidelse til råd. Der findes utallige fora og hjemmesider mm. hvor du tilbydes telefoniske samtaler med professionelle fagfolk inden for dette felt, sociale medie platforme, hvor du kan spørge til råds, dog fremstår du her med dit fulde navn. Listen er uendelig! Men der findes intet fællesskab, hvor du som pårørende kan spørge andre pårørende til råds, og hvor du samtidig kan fremstå anonym - og hvor det er gratis!

Når jeg skriver "Et personligt ønske" er det kort fortalt fordi, at jeg selv har søgt efter et fællesskab som dette i lang tid. Jeg har endnu ikke haft held med at finde noget lignende, og på trods af, at jeg ved at lave Relatives.dk, ikke kan fremstå anonym, håber jeg, at jeg kan hjælpe andre til at åbne sig og støtte hinanden. For efter en lang research periode har jeg fået bekræftet, at jeg ikke er den eneste i denne situation. Læs mere om min situation under Min historie.

Et mål

Et mål om at skabe et frirum til pårørende til personer med psykiske lidelser, hvor de anonymt og gratis kunne søge hjælp hos andre i samme situation som dem selv. Mellem linjerne er mit mål med Relatives.dk også at mindske det tabu, der i dag er psykiske sygdomme og de mange pårørende dertil.

1 ud af 3 danskere er i dag pårørende til en person med en psykisk lidelser, og Relatives.dk er fællesskabet, hvor de kan støtte hinanden uden at skulle have den store pengepung op.

Videre til værktøjslinje