Facebook

Relatives.dk

Relatives.dk er fællesskab for pårørende til personer med psykiske lidelser. Tanken er at skabe et frirum, hvor pårørende anonymt og gratis kan få muligheden for at dele følelser, tanker og ubesvarede spørgsmål. Jeg har selv brugt flere år på at finde et åbent forum, hvor jeg kunne finde hjælp blandt andre, som befandt sig i samme situation, som den jeg selv er i. Det lykkedes mig desværre aldrig, hvorfor Relatives.dk blev til. Vi lever i dag i et samfund, hvor al fokus er på de syge selv, og de pårørende bliver i mange tilfælde overset. Det mener jeg, at der skal laves om på. Læs mere på Relatives.dk.
Relatives.dk
Relatives.dk har opdateret sit coverbillede.
Relatives.dk
Relatives.dk har opdateret sit profilbillede.
Relatives.dk
Relatives.dk har opdateret sit coverbillede.
Relatives.dk
Relatives.dk
Relatives.dk er fællesskab for pårørende til personer med psykiske lidelser.

Tanken er at skabe et frirum, hvor pårørende anonymt og gratis kan få muligheden for at dele følelser, tanker og ubesvarede spørgsmål.

Jeg har selv brugt flere år på at søge efter et åbent forum, hvor jeg kunne finde hjælp blandt andre i samme situation som den jeg selv, befinder mig i. Det lykkedes mig desværre aldrig, hvorfor Relatives.dk blev til.

Vi lever i dag i et samfund, hvor al fokus er på de syge selv, og de pårørende bliver i mange tilfælde overset. Det mener jeg, at der skal laves om på.

Relatives.dk er hjemmesiden, hvorpå de forskellige fora (frirum) finder sted, og siden er snart klar til brug.
Videre til værktøjslinje